AEG, Electrolux, Zanussi márkaszerviz és alkatrészbolt Budapesten

Dolgozói vásárlás

AEG, Electrolux, Zanussi márkaszerviz és alkatrészbolt Budapesten

Dolgozói vásárlás

Kiterjesztett garancia: +36 1 252 1133 markaszerviz@luxparts.hu
Alkatrészbolt: +36 1 467 3250 alkatreszbolt@luxparts.hu
Kiterjesztett garancia: +36 1 252 1133 markaszerviz@luxparts.hu
Alkatrészbolt: +36 1 467 3250 alkatreszbolt@luxparts.hu

Porzsákok

Minden AEG, Electrolux és Zanussi illetve a Magyarországon forgalmazott porszívók többségéhez megvásárolhatja nálunk a porzsákot. Cégünk eredeti, gyári AEG, Electrolux, Zanussi és Menalux porzsákokat egyaránt értékesít.


Kérjük, amennyiben porzsákot keres, írja meg nekünk porszívója típusát és kollégánk felkeresi Önt telefonon vagy emailben.

 

Az űrlap beküldésével az adatvédelmi nyilatkozatban leírtakat megértettem és elfogadom. A megadott adatokat a megjelölt célon kívül másra nem használjuk fel.
Alkatrészre vagy kiegészítőre van szüksége?
Szeretné beüzemeltetni készülékét?

Porszívó vásárlás előtt áll, de nem tudja, melyik típus lenne leginkább megfelelő az Ön számára? Fontosnak tartja, hogy az üzemelés költséghatékony legyen, de ugyanakkor a mindennapi takarítás ne váljon vesződséggé? Segítünk eligazodni a kínálatban, s ha porzsákot kíván rendelni, cégünk eredeti, gyári AEG, Electrolux, Zanussi és Menalux porzsákokkal áll az Ön rendelkezésére is!

Porzsákkal vagy anélkül?

A porszívóknak alapvetően két változata létezik, a porzsákos, valamint a porzsák nélküli, úgynevezett száraz és vizes tartállyal működő fajták. Ez utóbbiak nagy előnye, hogy a beépített tartályt kell csupán bizonyos időközönként kiüríteni, és nincs szükség külön porzsák vásárlásra. A háztartások nagy részében azonban még mindig a porzsákos változatok kapnak helyet. Ezek a készülékek egyébként jóval olcsóbban is beszerezhetőek, mint porzsák nélküli társaik. 

Ha fontosak az elérhető árak

A porzsákos porszívók közül a többször használatos, textil porzsákkal üzemelő fajták bizonyulnak a leginkább költséghatékonynak. Esetükben gyakorlatilag csak annyi a dolga, hogy amikor a telítettségjelzőn úgy látja, akkor kinyitja a zsákot, és kiüríti azt, majd visszahelyezi a gépbe. A porzsák sín lehúzásával, vagy zippzárral történő eltávolítása és ürítése néhány másodperc alatt megoldható, és ügyesen elvégezve a feladatot a túl sok portól sem kell tartani. 

Ha allergiás, válasszon papír porzsákot!

Napjainkban egyre többeket érintenek az allergiás megbetegedések, és ezek nagy része a házi porra vezethető vissza. Teljesen eltüntetni lehetetlen a lakásból, de arra figyelhet, hogy a rendszeres takarítással szintjét minimálisra csökkentse. Ha azonban a textil porzsák mellett dönt, számolnia kell azzal, hogy az ürítés során némi por garantáltan a levegőbe jut majd, ami allergiásként kellemetlenségekkel járhat. Amennyiben tehát ilyen panaszokkal küzd, inkább válassza a papír porzsák előnyeit, amely egy mozdulattal eltávolítható, és nincs szükség ürítésére!

Textil porzsák egy életen át?

Fontos tudnia, hogy időnként a textil porzsák is cserére szorul, ugyanis a szövetben a por azután is megmarad, hogy kiürítette azt. Időnként sor kerülhet mosására, de a legjobb megoldást a csere jelenti.

Ha szereti a kényelmet

Porzsákos porszívók esetében kétségtelenül az eldobható porzsákkal működő típusok bizonyulnak a legjobb választásnak. A technológia 1956-ra vezethető vissza, amikor kifejezetten a nem túl higiénikus textil porzsák cseréje volt megálmodójának célja. Bár a köztudatban papír porzsákként emlegetik a terméket, de anyaga tulajdonképpen a textilhez hasonló, speciális polipropilén. 

Bár sokan a tartályos porszívókat részesítik előnyben, de tény, hogy áruk akár a porzsákos változatok duplája is lehet. Ez utóbbiak pedig éppen egyszerűségük és elérhető áruk miatt kedveltek a háziasszonyok körében. Amennyiben készülékéhez porzsákot keres, írja meg, milyen porszívóval rendelkezik, és kollégánk felkeresi Önt a megfelelő porzsák megtalálásához telefonon, vagy e-mail-ben!