AEG, Electrolux, Zanussi márkaszerviz és alkatrészbolt Budapesten

Dolgozói vásárlás

AEG, Electrolux, Zanussi márkaszerviz és alkatrészbolt Budapesten

Dolgozói vásárlás

Kiterjesztett garancia: +36 1 252 1133 markaszerviz@luxparts.hu
Alkatrészbolt: +36 1 467 3250 alkatreszbolt@luxparts.hu
Kiterjesztett garancia: +36 1 252 1133 markaszerviz@luxparts.hu
Alkatrészbolt: +36 1 467 3250 alkatreszbolt@luxparts.hu

E206 s-bag® Hygiene Anti-Allergy porszívó porzsák és szűrő-készlet


9002566603

E206 s-bag® Hygiene Anti-Allergy porszívó porzsák és szűrő-készlet

Érdeklődöm

Az s-bag® Hygiene Anti-Allergy a következő ELECTROLUX porszívókhoz használható, az allergiában szenvedők számára tervezett eredeti porzsák: AirMax/GREEN, Bolido, Clario, Clario2, ErgoSpace/GREEN, Essensio, Excellio, JetMaxx/GREEN, Maximus, Mondo Plus, Oxy3system, Oxygen, Oxygen+, Superpro, UltraOne/GREEN, UltraSilencer/GREEN, Viva Control, Viva Quickstop.

Az s-bag® Hygiene Anti-Allergy különleges jellemzői:

Anti-allergén hatás: Az s-bag® Hygiene Anti-Allergy védi az egészségét, jelentősen hozzájárulva otthona higiénikus és tiszta levegőjéhez, miközben megőrzi a porszívó kitűnő teljesítményét. Az s-bag® Hygiene Anti-Allergy csökkenti az allergéneknek való kitettséget, és az allergiás reakciók kialakulását a családban.

Nagy szűrőkapacitás:Az s-bag® Hygiene Anti-Allergy szűrő Hygiene Filter™ szűrőrendszere eltávolítja a levegőből a virágport, a poratkákat, a por-részecskéket, illetve az atka és állatszőr típusú allergéneket, egészen 1 mikron méretig (15-ször kisebb, mint a haj átmérője). Ez a szűrési hatékonyság kedvező hatású az asztmában és allergiában szenvedők számára.

Higiénikus, és egyszerűen cserélhető: különleges hajtogatásával és a szabadalmaztatott csatlakozólemezével ez a porszívó könnyedén behelyezhető a porszívóba, és rendkívül higiénikus, mert eltávolításkor automatikusan záródik, megakadályozva kiömlést, így a porzsákcsere gyors és tiszta lesz.

ECARF díj és TÜV minősítés: az s-bag® Hygiene Anti-Allergy hatékonyságát az ECARF Quality Seal díj is bizonyítja, melyet az European Centre for Allergy Research Foundation ítélt oda, emellett a TÜV Rheinland Group független bevizsgáló laboratórium minősítése is erről tanúskodik. Bővebb információkat a www.ecarf.com és a www.tuv.com oldalon olvashat.

Különböző anyagú s-bag® porzsákok állnak rendelkezésre, így egyéni igényeinek megfelelő, optimális teljesítményt biztosító típust választhat. Classic Long Performance, GREEN, Anti-Odour and Ultra Long Performance.

Az optimális teljesítmény érdekében a porzsákokat rendszeresen, a szűrőket pedig minden negyedik porzsákcsere alkalmával cserélni kell. A szűrőket évente legalább kétszer, vagy akkor cserélje, ha szemmel láthatóan eltömődtek. Nem eredeti s-bag® szűrő használata jelentősen csökkentheti a porszívó teljesítményét.

Ez a készlet 4 db s-bag® Hygiene Anti-Allergy szintetikus porzsákot és egy motorszűrőt tartalmaz.

Ez a típus E 206 vagy E 206B hivatkozásként is előfordulhat.